En utbildning för alla som jobbar med försäljning och som vill se förändring i resultat och i kundmötet.
”The times they are a changing” sjöng nobelpristagaren Bob Dylan redan 1964. Lika sant då som nu. Många företag och organisationer upplever just nu att spelplanen förändras. Instabil omvärld, stigande räntor, stigande energipriser, materialbrist och andra yttre faktorer som vi i ärlighetens namn inte kan påverka. Så låt oss i stället fokusera på̊ det som vi kan påverka. Hur ska du utveckla och förändra dina beteenden och ditt sätt att arbeta för att vinna matchen i matchen mot dina konkurrenter.

UTBILDNINGSINNEHÅLL
• Vad är försäljning?
• Att skapa kundupplevelser
• Värdebaserad försäljning
• Frågeteknik
• Struktur och planering
• Bygg ditt nätverk via Linkedin
• Det digitala kundmötet
• Feedback
• GAP analys – Performance vs potential

Atmosfären är öppen och bygger på högt engagemang och deltagande. Vi lär ut teori och begrepp men vi lägger ännu större vikt vid praktiskt genomförande så deltagarna omgående kan omsätta sina tränade färdigheter

Mikael Malmqvist från FSK kommer hålla utbildningen.

Mikael är en engagerande och passionerad tränare med stor ledar- och försäljnings erfarenhet. Mikael drivs av att skapa resultat genom andra och har arbetat i ledande befattningar i större koncerner så väl som mindre verksamheter med utvecklingsansvar för affärsprocesser både strategiskt och taktiskt. Mikaels breda erfarenhet gör att han snabbt kan sätta in sig i olika organisationers behov av förflyttning. Mikael är extremt skicklig på att ställa de rätta frågorna och genom sin nyfikenhet så anpassas ofta utbildningarna efter uppdragsgivarens behov av att ta sig från ett nuläge till ett önskat. När man tränar tillsammans med Mikael så navigerar han gruppen med finess så att alla deltagare involveras.

Mikael är en målmedveten person som skapar inspiration genom många levande exempel och mångåriga erfarenhet. I sina olika roller har Mikael skapat resultat, tillväxt och lönsamhet genom fokus på grupp- och individutveckling. Vidare så har han jobbat som ledare i 20 år och med försäljning i 30 år.

Info/registration

Maximera din säljpotential

Maximera försäljningsresultatet med vår målinriktade utbildning. Ta kontroll över dina kundmöten och bli en vinnare i konkurrensen!

Kursdatum heldagar 8:30-16:30:

Onsdagen den 20 november
Torsdagen den 27 november

Plats
Textile Fashion Center, Borås - I lokalen Växa. Visa på karta
Kostnad Ordinarie pris: 9 900 SEK Medlem i Nätverkstan: 8 900 SEK
Anmälan Du är varmt välkommen att anmäla dig till Anna Sevo på anna.sevo@iuc-sjuharad.se
Villkor För information gällande avbokning, bekräftelse, kallelse m.m. . Läs gärna våra allmänna villkor här.
Anmäl dig!
*Glöm inte att läsa våra villkor. Bokningar kan länka externt till någon av våra partners.
Anna Sevo Företagsutvecklare
Ansvarig kontaktperson

Hej! Prata gärna med mig om du är nyfiken på Maximera din säljpotential.