Planerar ni för att ta emot elever, praktikanter eller anställa nya medarbetare?
I så fall är en handledarutbildning en bra investering. En handledarutbildning ger kunskap och förståelse om det arbetsplatsförlagda lärandet inför prao, LIA och APL, samt fungerar även som en introduktion för nyanställda. Handledarutbildningen ger dig kunskap och verktyg för att du på bästa sätt ska kunna ta emot elever på praktik och känna dig väl förberedd i handledarrollen.

MÅLGRUPP
Grundläggande allmän handledarutbildning som vänder sig till både nya och blivande handledare.

INNEHÅLL
Vår branschspecifika handledarutbildning är framtagen för handledning inom producerande företag och är lika användbar för att handleda kollegor som studerande. Utbildningen ger dig verktygen för att höja kvaliteten på det arbetsplatsförlagda lärandet. För dig som pedagog får du kunskaper om processerna som stärker relationen mellan skola-företag. Du får också träning och verktyg för att kunna ge feedback, uppföljning och leda det goda samtalet.

OMFATTNING
7 timmar

OM ELIN OCH PETER
Tekniktrappan är IUC Sjuhärad och Navet Science Center Borås gemensamma satsning som omfattar flera olika insatser och aktiviteter som på sikt kan stärka regionens konkurrenskraft. En av insatserna är att synliggöra industrin och dess utvecklings- och framtidsmöjligheter för unga. En viktig del är att fler kommer i kontakt med industrin via praktik och studiebesök. Lika viktigt är det att industrin är en attraktiv arbetsplats med goda rutiner för att ta emot praktikanter och nyanställda.

Elin jobbar som företagsutvecklare och projektledare för Tekniktrappan på IUC Sjuhärad.
Peter arbetar som projektledare för Tekniktrappan på Navet i Borås

Info/registration

Handledarutbildning

Förbered er för att ta emot elever och anställa nya medarbetare med vår branschspecifika handledarutbildning. Höj kvaliteten på arbetsplatsförlagt lärande, stärk relationen mellan skola och företag, och behärska feedback, uppföljning och kommunikation

Se tillfällen under Fokus / Aktiviteter

Plats
Textile Fashion Center, Borås - I lokalen Växa. Visa på karta
Villkor För information gällande avbokning, bekräftelse, kallelse m.m.. Läs gärna våra allmänna villkor här.
Anmäl dig!
*Glöm inte att läsa våra villkor. Bokningar kan länka externt till någon av våra partners.
Elin Svenningsson Företagsutvecklare
Ansvarig kontaktperson

Hej! Prata gärna med mig om du är nyfiken på Handledarutbildning.