Så får du mer trafik till din hemsida!

Har du inte koll på din SEO (sökmotoroptimering) så missar du garanterat ny business.  Christoffer får  igenom mätning och data på hur dina besökare faktiskt kommer in på hemsidan och vad dom tittar på när dom väl är där. Det ger dig fortsatt underlag för att utveckla din webbplats. Dessutom får du hjälp att trimma ditt eget ”Google Business” för att fånga upp kunder lokalt och regionalt (du MÅSTE ha en uppdaterad och bra sida på Google). Du får även tips på hur du bör skriva och anpassa din sida så att besökarna klickar på just ditt resultat.

9 av 10 köpresor  börjar med en ”Googling”. Så frågan är alltså inte OM du ska anpassa dig och synas på Google utan när, var och inte minst hur. För har du inte koll på Google så missar du business, så är det! Christoffer kommer på ett avslappnat, skönt och förhoppningsvis pedagogiskt sätt förklara hur du kan använda möjligheterna på Google till din fördel, i din business.

Christoffer kommer bl.a. gå igenom (ex):

  • De olika exponeringarna på Google
  • Hur du gör en sökordsanalys (så du vet vad du ska satsa på)
  • Hur du analyserar besökarna på din webbplats
  • Hur du döper dina sidor så de sticker ut i mängden
  • Hur du skapar en SEO-anpassad sidstruktur

Den här förmiddagen är ovärderlig! Frågan är inte OM du ska ta tag i Google, utan NÄR. Och vi föreslår snarast.

Glöm för guds skull inte datorn, eller ditt glada humör (så det matchar Christoffer)! Christoffer lovar dessutom att kika på just era sidor och ge konkreta tips för utveckling.

 

 

Detaljer

När? Hör av dig om du är intresserad så fixar vi ihop ett gäng mellan kl 8:30-12 sedan bjuder vi på lunch på The Company.

Pris?
Medlem i Nätverkstan 2950kr
Inte medlem 3450kr

Vi bjuder fika och lunch, ange ev specialkost i anmälan.

Anmäl dig till anna.sevo@iuc-sjuharad.se

    Kontakta oss

    Vi hjälper dig gärna, skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan.