Vi anordnar utbildningar som framtidssäkrar dig och ditt företag!

Hur nöjd du än känner dig i ditt jobb så finns det alltid plats till förbättringar. Inget bra som inte kan bli bättre brukar vi säga. Nya idéer och perspektiv kan ge oanad energitillförsel vilket resulterar i bättre fokus och resultat.

Hur får du till dig de aktuella kunskaperna och inspirationen för att utvecklas i din yrkesroll? Vi hjälper dig gärna att skräddarsy utbildningar till dig och ditt företag till ett förmånligt pris. Vi anordnar både utbildningar på plats hos dig eller hos oss på Textile Fashion Center om du vill ha miljöombyte.

Låt oss ta hand om dig och organisationens kompetensbehov så sparar du både tid och pengar. Vi samordnar också öppna utbildningar när vi ser gemensamma behov hos flera företag.

Diskutera gärna ert utbildningsbehov med Anna Sevo.

Öppna utbildningar som är planerade hittar du under aktiviteter.

Grundläggande chefsutbildning

Om vår chefsutbildning – Som ny chef på ett företag är det viktigt att vara ansvarstagande, inlyssnande och rättvis, samt se varje individ...

Grunderna i Affärsekonomi f...

Ekonomi blir så mycket roligare när vi kan sätta den i ett sammanhang vi känner igen oss i. Att ekonomi är enkelt och kul är ett tema för den här utbildningsd...

Öka din försäljning med hj...

Få koll på din SEO (sökmotoroptimering) så du inte missar nya affärer. Nio av tio köpresor börjar med en ”googling”, så frågan är inte OM du ska...

Handledarutbildning

Planerar ni för att ta emot elever, praktikanter eller anställa nya medarbetare?
I så fall är en handledarutbildning en bra investering. En handledarutbildn...

Maximera din säljpotential

En utbildning för alla som jobbar med försäljning och som vill se förändring i resultat och i kundmötet.
”The times they are a changing” sjöng no...

Kurs i Konflikthantering R...

Utveckla dina relationer och öka samarbetet

Konflikter möter vi överallt i livet. Genom att öka medvetenhet om konflikter kan man undvika ...

Teamledarutbildning

I varje välfungerande team finns en stark teamledare. En person som lyssnar, peppar och får de medverkande att inspireras, utvecklas och sträva mot samma mål. Vå...

Grundkurs i LEAN – Intr...

Välkommen till en inspirerande dag med som ger en grundläggande förståelse för Lean uifrån ett helhetsperspektiv.

Upplägget av dagen innebär aktivt del...

Så får du bäst effekt på LinkedIn!

Du kommer få reda på bästa sätt för att bygga ditt och företagets
varumärke, vilka insatser som behövs samt hur man rent praktiskt gör för att lyckas<...

Cybersäkerhet – LITAR ...

Cybersäkerhet ska skydda en institutions eller organisations maskinvara och programvara mot allehanda hot och faror mot organisationen samt dess verksamhet. Farorna ...

Diploma utbildning – riktig...

Utbilda dig när och var du vill med våra diplomautbildningar

Diploma utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och ha...

Teknikworkshops

Spridning av resultat från projekt till SMF: Teknikworkshoppar och kurser

Det är mycket viktigt att koppla in små och medelstora företag i forsknings- och ...

Vi erbjuder kompetensutvecklande utbildningar för dig och hela din organisation!

Behöver ditt företag en skjuts framåt? Då är en av våra kompetensutvecklande ledarskapsutbildningar någonting för dig! Låter det lite tråkigt, eller komplicerat? Det är det inte, vi lovar! Vi på IUC är ett gott gäng verksamhetsutvecklare som brinner för att hjälpa företag framåt.

 

Mitt i hjärtat av Sjuhärad.

Ni hittar oss i moderna och fräscha lokaler mitt i Borås. Behöver ni komma bort ifrån industrilokalerna för ett tag så finns här möjlighet för våra kunder att hyra både konferensrum och ha workshops. Vi tycker att kreativitet är det som särskiljer människor från maskiner, och det vill vi locka fram hos våra kunder. Därför är alla företag vi samarbetar med alltid välkomna att besöka eller låna vårt fina kontor när behov finns.

 

Skräddarsydda utbildningar för ditt företag.

På IUC Sjuhärad erbjuder vi en mängd olika utbildningar för företag. Vi har utbildningar som stärker din personal genom kompetensutveckling, och utbildningar som hjälper dig som jobbar i en ledarposition. Vi vet av erfarenhet att det inte alltid är enkelt att jobba med människor, vi är ju alla olika. Och det måste vi få vara. Vi är duktiga på att se din personals styrkor och hjälper er att sätta rätt person på rätt plats. Kanske är det precis det som behövs för att lyfta din arbetsplats till nya höjder. Jobbet blir ju så mycket roligare när man får tid till att göra det man är bäst på, eller hur?

 

Nyfiken på att veta mer om våra företagsutbildningar?

Om du läst ända hit vågar vi tro att du är nyfiken på hur allt funkar hos oss. Kanske känns en ledarskapsutbildning som ett steg i rätt riktning just nu? Kontakta oss gärna, så bokar vi in ett möte för att förklara hur en av våra företagsutbildningar fungerar i praktiken. Vi skräddarsyr självklart en utbildning för att passa just ditt företag. Vad behöver ni hjälp med i er organisation? Är det ledarskapsutbildningar eller kompetensutveckling för personalen som står i fokus?

Vad syftet med er utbildning än må vara, så är vi säkra på att ni får ut mycket av att gå en utbildning hos oss. När vi kommit fram till vad ditt företag behöver anpassar vi utbildningen efter era behov. IUC Sjuhärad arrangerar sedan utbildningarna efter era önskemål, på hemmaplan. Vi finns med er under hela resans gång.

Hör av dig till oss så hjälper vi till att framtidssäkra ditt företag och driva det i rätt riktning. Nu kör vi!

    Kontakta oss

    Vi hjälper dig gärna, skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan.