Kompetensakademin är en strategisk satsning för att hjälpa Sjuhärads företag att bli mer attraktiva arbetsgivare och möjliggöra behållning av befintlig personal samt rekrytering av rätt kompetens. Riktad till lednings- och HR-personer inom små och medelstora företag i hela Sjuhärad, oavsett bransch.

Vem vänder vi oss till

Kompetensakademin är en satsning som riktar sig till lednings- och HR-personer vid små och medelstora företag i hela Sjuhärad, oavsett bransch. 

Gäller företag i kommunerna: Bollebygd, Borås, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn & Vårgårda.

Det är kostnadsfritt att delta, företagen investerar i medarbetarnas tid.

Om upplägget

  • Under en halvdag träffas deltagande företag för en workshop, där
    vi arbetar med hur ni attraherar, behåller och utvecklar er personal och verksamhet. Det gör vi tillsammans med övningar, diskussioner och ni får verktyg med er för ert fortsatta arbete. Vi ser med fördel att ni deltar minst två personer från samma företag.
  • Alla företag som deltar i workshopen erbjuds därefter personlig handledning där vi stöttar er i arbetet med att ta fram er egna kompetensplan.

Workshops & Anmälan

Klicka på respektive kommun nedan för att anmäla dig till kommande workshop. Du kan välja i vilken kommun du vill delta.   

Info/registration

Kompetensakademin

En strategisk satsning för att hjälpa Sjuhärads företag att bli mer attraktiva arbetsgivare och möjliggöra behållning av befintlig personal samt rekrytering av rätt kompetens. Riktad till lednings- och HR-personer inom små och medelstora företag i hela Sjuhärad, oavsett bransch.

Kontakta oss så berättar vi mer:
elin.svenningsson@iuc-sjuharad.se
agneta@nordiskatextilakademin.se
lenita@nordiskatextilakademin.se

 

Projektslut: december 2024

Anmäl dig!
*Glöm inte att läsa våra villkor. Bokningar kan länka externt till någon av våra partners.
Elin Svenningsson Företagsutvecklare
Ansvarig kontaktperson

Hej! Prata gärna med mig om du är nyfiken på Kompetensakademin.