Om oss

Vi tror på en livskraftig och hållbar industri i hela Sjuhärad och vårt uppdrag är att bidra till förnyelse och stärkt konkurrenskraft hos teknik- och industriföretagen.

Vår värdegrund och ledstjärna heter ELLEN. Lär känna henne här.

Vår målgrupp omfattar förutom teknik-och industriföretag även industrinära tjänsteföretag, vilket innebär att man levererar till industrin, samt offentliga finansiärer och samarbetspartners. Oavsett insats sätter vi företagsnyttan främst, men försöker samtidigt uppnå regional utveckling.

Nationellt nätverk
IUC Sjuhärad ingår i IUC Sverige, ett nationellt nätverk bestående av regionala. Genom detta samarbetar vi ihela landet kring industrins utmaningar, lokalt, regionalt och på ett nationellt plan.
www.iuc.se

Bakgrund
Industriellt utvecklingscenter i Sjuhärad AB etablerades 1999 med uppdraget att vara en lokal resurs i utvecklingsfrågor för industrin. Vi har 45 delägare som i huvudsak består av lokala industriföretag, men även RISE och Högskolan i Borås finns med.

Styrelse
Vår styrelse består av personer som på olika sätt har stor erfarenhet av och stort engagemang kring industriell utveckling.

Åke Blomdahl, vd Blomdahls Mekaniska AB (ordförande).
Charlotte Elmqvist, vd Proflow AB.
Jan Ågren, senior advisor, Emballator i Ulricehamn AB.
Susanna Kindberg, SME-relations RISE.
Mikael Äremann, vd Iro AB.
Jan Andersson, vd IUC Sjuhärad.

Vår revisor är Anders Willforss, Ernst & Young.

Vi värnar om din integritet. Läs mer här.