Om oss

Vi arbetar för en livskraftig och hållbar industri i hela Sjuhärad och vårt uppdrag är att bidra till förnyelse och stärkt konkurrenskraft. Vi vänder oss främst till er som är teknik- och industriföretag samt industrinära tjänsteföretag. Vi gör det genom våra nätverk, projekt och utbildningar. Exempel på områden som vi stöttar i är:
– ta fram nya affärsmodeller
– utveckla organisationer
– hantera ny teknik
– införa effektiva arbetssätt
– hitta samarbetspartners.

Vår värdegrund och ledstjärna heter ELLEN. Lär känna henne här.
Våra ledord är VÄRDE – FRAMÅT – ENERGI.

Läs mer om vad vi gör samt ladda ner broschyr här.

 

Vilka är vi?

Vi på IUC Sjuhärad är en grupp med varierande personligheter och olika kompetenser. Vår bakgrund och våra erfarenheter sträcker sig över flera områden.

Jan Andersson – Har talets gåva och delar gärna med sig av sin kompetens inom effektivitet och digitalisering.

Alf Johansson – Sifferkungen som gärna tar en kaffe med er för att diskutera möjligheter.

Anna Sevo – Vår inspirationskälla till mjuka värden och en fena på marknadsföring.

Goran Aliskanovic – Innovationsdyrkaren tillika filmstjärnan med ena ögat i framtiden som gärna hjälper ert företag med frågor kring digitalisering, additiv tillverkning samt AI.

Charlotte Hermansson Svensson – Vår nätverkande, samverkande och kvalitetssäkrande guru som älskar att sammanföra människor och företag.

Niklas Siversjö – Affärsmannen som älskar ett gott samtal och att koppla ihop individer med olika behov. Utmanar dig gärna med att tänka i nya banor när det gäller sälj, marknad och affärsutveckling – alltid med kunden och lönsamheten i fokus!

Ulrika Bergvall – Ulrika jobbar med människan i fokus och glimten i ögat. Hon hjälper företagare, ledare och deras organisation med förmågan att leda i förändring, hållbart och över tid.

 

Bakgrund

Industriellt utvecklingscenter i Sjuhärad AB etablerades 1999 med uppdraget att vara en lokal resurs i utvecklingsfrågor för industrin. Vi har 45 delägare som i huvudsak består av lokala industriföretag, men även RISE och Högskolan i Borås finns med. Vi drivs utan eget vinstintresse.

 

Styrelse

Vår styrelse består av personer som på olika sätt har stor erfarenhet av och stort engagemang kring industriell utveckling.

Åke Blomdahl, vd Blomdahls Mekaniska AB (ordförande).
Charlotte Elmqvist, vd Proflow AB.
Jan Ågren, senior advisor.
Susanna Kindberg, SME-relations RISE.
Mikael Äremann, vd Iro AB.

Vi värnar om din integritet. Läs mer här.

    Kontakta oss

    Vi hjälper dig gärna, skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan.