Om IUC Sjuhärad

IUC Sjuhärad i Borås tillhandahåller kontinuerligt aktiviteter och nätverksträffar för dig som företag inom industri och/eller produktion. Vårt mål är att utveckla affären genom företags- och affärsutveckling med företag i och runt Borås och Sjuhärad.

Nyhet

Nytt år med Tekniktrappan

Satsningen Tekniktrappan leds av Navet och IUC-Sjuhärad med stöd av Västra Götalandsregionen. Efter uppstart och utveckling under 2023 startar nu ett nytt år med erbjudanden och möjligheter för att skapa större intresse för teknik och tekniska yrken.

Nyhet

3D-Action 2.0

Med stor entusiasm fortsätter vi arbetet inom området additiv tillverkning i samarbete med RISE Research Institutes of Sweden, IUC Väst AB, IDC West Sweden AB, Göteborgs Tekniska College och Chalmers tekniska högskola. Vårt gemensamma mål är att stödja små och medelstora företag i Västra Götalandsregionen, med fokus på additiv tillverkning. Projektet, med en budget på omkring 15 MSEK, är planerat att pågå till hösten 2026.

Vi erbjuder

Företagsutveckling som ger resultat

Utveckling och utbildning anser vi vara nyckeln till ett framgångsrikt företag. Världen förändras hela tiden, och så måste även vi med den.

Våra nätverk

Väx genom nätverkande!

Vi driver idag 9 nätverk och grundtanken med nätverken är kompetenshöjning både på individnivå och företagsnivå, få förståelse för affären samt träffa personer med liknande funktioner på andra företag.

Våra utbildningar

Utbilda dig och ditt företag

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy utbildningar till dig och ditt företag till ett förmånligt pris. Vi anordnar både utbildningar på plats hos dig eller hos oss på Textile Fashion Center om du vill ha miljöombyte.