Nätverkstan – Program för 2017

Vad är nätverkstan?

Från bra till bättre! Vi vill bidra till att utveckla den viktigaste resursen hos företagen, nämligen personalen. Genom olika nätverk, seminarier och utbildningar kan vi ge något till alla på företaget.

Genom våra nätverk kan du som deltagare bredda ditt kontaktnät, utbyta erfarenheter, diskutera utmaningar i vardagen och ta del av nya kunskaper. Seminarierna ger er möjlighet att lyfta blicken och se vad som väntar i framtiden. Vi vill att ni ska tänka längre än för dagen och bli inspirerade att gå hem och utveckla er verksamhet. Med våra utbildningar vill vi kunna ge Sjuhärads industri- och teknikföretag möjligheten att kompetensutvecklas och skapa ny kunskap, alltid nära er till ett bra pris.

Vi driver idag åtta nätverk och arrangerar åtta seminarier årligen för anställda på Sjuhärads industri- och teknikföretag.

Grundtanken med nätverken är att få träffa personer med liknande funktioner på andra företag och genom återkommande träffar skapa en kultur där vi kan hjälpa varandra att utvecklas. Nätverkens innehåll skapas efter önskemål från deltagarna själva. Interna träffar varvas med externa studiebesök och inbjudna föreläsare på aktuella teman. Egna frågor välkomnas och bemöts med ovärderlig expertkunskap och nya perspektiv av kollegor som möter samma utmaningar varje dag.

Utgångspunkten för seminarierna är att de ska ge inspiration, bryta av vardagen och se framåt. Vi vill att era tankar om hur ni kan utveckla och förbättra er verksamhet ska få fritt spelutrymme.

Klicka här för att komma till vår digitala broschyr.

Klicka här för att komma till verksamhetsområdet kompetens.

Är ni intresserade av att veta mer eller gå med i våra nätverk, kontakta Joakim Thureson

Tidigare inlägg