Nätverk för företag – nätverka & väx med ditt företag

Att ha en förmåga att se runt hörnet och förutspå mer av vad som kommer påverka oss som företag är helt avgörande. Påverkas vår affär? Påverkas min roll? Behöver vi utveckla vår verksamhet och organisation, och i så fall hur?

Vi driver idag 6 nätverk och grundtanken med nätverken är kompetenshöjning både på individnivå och företagsnivå, få förståelse för affären samt träffa personer med liknande funktioner på andra företag.

Nätverksträffarna 2023 varvas med studiebesök och inbjudna föreläsare med aktuella teman som de olika nätverken själva kommer fram till att de vill diskutera och fördjupa sig i.

Inte bestämt dig riktigt? Följ med på en träff för att se hur det känns och innebär att vara med i våra nätverk, helt kostnadsfritt såklart.

Varmt välkommen att kontakta Charlotte Svensson för mer information!

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ladda ner broschyr Nätverkstan 2023

Kom och nätverka med oss! Träffa nya personer inom din bransch

Efter våra många år i industribranschen har vi hjälpt tusentals att utveckla sina företag. Vi älskar att träffa nya människor och har därför också skaffat oss ett stort nätverk under åren. Vi vet att det gynnar företag att vara med i våra nätverk, där kan man utbyta idéer och diskutera utvecklingsmöjligheter tillsammans med andra som förstår ens bransch. Vill du också ta chansen att träffa nya människor inom just din bransch? Välkommen till oss på IUC Sjuhärad.

Ni hittar oss i fräscha lokaler mitt i Borås. Här sitter vi dagligen och har möten med olika företag med olika utvecklingsmål. Vi har 6 olika nätverk där ni som företag kan träffa andra inom er bransch för att utbyta ideér och diskutera framtidsvisioner. Hur gör man för att hänga med i samhällets teknikutveckling, och hur ser framtiden ut för er?

 

Gå med i ett av våra nätverk för företag idag

Genom våra olika nätverk får du chansen att träffa likasinnade. Du får även nya synsätt på hur omvärlden ser ut och hur ni kan kompetensutveckla ert företag. Våra nätverksträffar ges några gånger per år och är mycket populära. På vår hemsida kan du se vilka datum som är aktuella just nu. Tanken bakom våra nätverksträffar för företag är kompetensutveckling på både individ och företagsnivå. Vi tror att nätverken ger en förståelse för olika affärer samt är en mötesplats där du kan träffa personer med liknande funktioner inom din bransch. Nätverken är en plats att utbyta ideér och diskutera lösningar företag emellan. Skriv upp dig på ett av våra populära nätverk redan idag och kom och snacka framtidens industrilösningar med oss över en go’ kopp kaffe. Det blir både kul och utvecklande, vi lovar!

 

Nätverk

Utbud av nätverk

VD
Inköp
Produktionstekniker
Kvalitet & hållbarhet
Produktionschef
Teamledare & lean

 

15/3 12-16.30   VD – Styrelsearbete
16/3 12-16.30   Teamledare – Uppstartsträff
22/3 12-16.30   Kvalitet & hållbarhet – Verksamhetssystem, engagemang och motivation
31/3  09-13.00  Produktionstekniker – Uppstartsträff
13/4 12-16.30    Produktionschefer – Attraktiv fabrik
3/5 12-16.30      Uppstart teamledare grupp 2
10/5 12-16.30    Kvalitet & hållbarhet – EPD
24/5 12-16.30    VD
31/5 12-16.30     Teamledare grupp 1 träff 2
1/6 8.30-13.00 Produktionstekniker företagsbesök hos Svedbergs (Temat är daglig styrning och hur skapar vi samsyn kring förändringsarbete.)
7/6 09-13.30      Inköp – Framtidsspaning
15/6 12-16.30     Produktionschef – Attraktiv fabrik
7/9  09-13.30     Inköp
13/9 12-16.30     Kvalitet & hållbarhet
15/11 12-16.30    Kvalitet & hållbarhet

Inte bestämt dig riktigt? Följ med på en träff för att se hur det känns och innebär att vara med i våra nätverk, helt kostnadsfritt såklart.
För mer information om nätverk för företag, välkommen att kontakta Charlotte Svensson eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi!

    Kontakta oss

    Vi hjälper dig gärna, skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan.