KOMPETENS

Från bra till bättre! Vi vill bidra till att utveckla den viktigaste resursen hos företagen, nämligen personalen. Genom olika nätverk, seminarier, utbildningar och specifika projekt kan vi ge något till alla på företaget.

Kompetens är ett samlingsbegrepp för en individs förmåga att tillämpa kunskaper och färdigheter. Vi ser att kompetens är nyckeln till företagens framgångar!

Genom våra nätverk kan du som deltagare bredda ditt kontaktnät, utbyta erfarenheter, diskutera utmaningar i vardagen och ta del av nya kunskaper. Seminarierna ger er möjlighet att lyfta blicken och se vad som väntar i framtiden. Vi vill att ni ska tänka längre än för dagen och bli inspirerade att gå hem och utveckla er arbetsplats. Med våra utbildningar vill vi kunna ge er möjligheten att kompetensutvecklas och skapa nya färdigheter, allt på lokal plats till ett bra pris.

Är du intresserad av något av områdena, läs då mer genom att gå in på någon av de nedanstående områdena. Har du frågor eller funderingar kring något inom vårt Kompetensområde så är du välkommen att kontakta Anna Lindström

Nätverk

Seminarier

Utbildningar