Tyvärr går det inte att anmäla sig till detta event längre.
27
september

Detaljer

Datum:
2022-09-27

Tid:
10:00 – 15:00

Pris:
Kostnadsfritt

Plats:
ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2B, Skövde

Nya affärsmöjligheter med additiv tillverkning

Är du nyfiken på hur 3D-printing kan ge ditt företag konkurrensfördelar som kortare ledtider, lägre kostnader och en mer hållbar produktion?

Välkommen till 3D-Actions event den 27 september.

Additiv tillverkning, eller 3D-printing i dagligt tal, kan innebära såväl nya innovativa möjligheter vid produktutveckling och produktion som effektiviseringsvinster och nya affärsmöjligheter.

På det här eventet är fokus på hur additiv tillverkning kan ge ditt företag konkurrensfördelar och bidra till ökad lönsamhet. Därför vill vi gärna att flera personer från samma företag deltar, så bjud med vd, inköpare, affärsutvecklare, produktionsledare, konstruktörer och andra du tror kan vara intresserade.

Goda exempel

Universitetslektor Henrik Barth kommer att berätta om ”affärsmodeller för additiv tillverkning – satsa eller avstå”, och två olika företag delar sina erfarenheter av hur additiv tillverkning lett till effektivare produktion och nya affärer för dem.

Visning av ASSAR Industrial Innovation Arena

Platsen för dagen är ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde och självklart får du en guidad visning av den infrastruktur och de möjligheter som finns att tillgå.

Diskutera och dela erfarenheter

Vi avslutar dagen med en ”workshop” där du har möjlighet att ställa frågor, diskutera och utbyta erfarenheter med andra företag, experter på additiv tillverkning och projektets partner.

Vi hjälper dig ta nästa steg

Inom ramen för projektet 3D-Action kan ditt företag få möjligheten att delta i en kostnadsfri förutsättningsstudie. Då får du hjälp att identifiera hur additiv tillverkning skulle kunna användas i din verksamheten, hur tekniken skulle kunna stärka konkurrenskraften och bidra till en mer hållbar produktion.

Låter det intressant? Välkommen till Skövde den 27 september för mer information, eller kontakta oss direkt!

Välkommen!

Projektet 3D-Action
RISE, Chalmers, IUC Sweden, IUC Väst, IUC Sjuhärad, IDC West och GTC med stöd av Västra Götalandsregionen och Europeiska regionala utvecklingsfonden.